alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vita knästrumpor

 
[16]

Sportiga vita knästrumpor för all typ av träning

Ett par vita knästrumpor är ett perfekt alternativ för dig som letar efter strumpor i en neutral färg som samtidigt skyddar högt belastade områden under knäna. Modellerna i utbudet av vita knästrumpor passar utmärkt för dig som tränar eller spelar fotboll på en regelbunden basis. Strumpan är designad och framtagen för att hålla benskydd stadigt på plats under matchens gång. Dock går det självklart att använda dessa sköna strumpor till andra explosiva träningsformer, både inomhus och utomhus. Alternativen kommer i en vit modell med snygga detaljer i kontraststarka färger, framtagna för att enkelt matcha med exempelvis ett par sköna träningsshorts.

Komplettera fotbollsutrustningen med en vit knästrumpa från adidas

Det finns många fördelar med att investera i ett par sportiga vita knästrumpor. adidas alternativ kommer bland annat med anatomiskt placerad stötdämpning som skyddar känsliga och högt belastade områden, perfekt för bollsporter eller annan form av träning som kräver intensiva vridning- eller vändningsmoment. För att hålla strumpan på plats är adidas modeller framtagna med ribbade muddar, anklar och fotryggar. Förutom att hålla strumporna på plats ger detta även extra värme runt utsatta områden vilket leder till minskad skaderisk. Många modeller i utbudet av vita knästrumpor kommer dessutom med detaljer i ventilerande mesh som låter huden andas och samtidigt håller kroppen sval under hela träningspasset.

Nå ett bättre träningsresultat med rätt utrustning

Knästrumporna i adidas sortiment kombinerar hög funktionsförmåga med ett sportigt yttre. Strumpans design är neutral samtidigt som den vita färgen ackompanjeras av snygga detaljer som hämtar inspiration från de största fotbollsklubbarna i de mest populära ligorna runtom i världen. En del klädesplagg kompletteras även med snygga adidasloggor eller en klassisk 3-Stripes look. Så letar du efter ett par neutrala och sportiga knästrumpor för mångsidig träning har du hamnat rätt. Komplettera ditt träningsställ idag.