alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vita tubsockor

 
[33]

Vita tubsockor

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Allt är möjligt. Tubsockor från adidas matchar din stil och har en konstruktion som är lika funktionell som den är pålitlig. Alla vita tubsockor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – vita tubsockor från adidas

Våra tubsockor har tillverkats av bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra senare under dagen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Originals, Performance eller adidas by Stella McCartney – med adidas-tubsockor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Våra mest innovativa teknologier, som FORMOTION och TRAXION, hjälper dig att höja prestationerna. Essentials, Tango och AlphaSkin är våra mest omtyckta kollektioner med tubsockor. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Vita tubsockor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.