alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Z.N.E. hoodies

 
[29]

Värmande adidas Z.N.E. hoodies 

Håll värmen med adidas Z.N.E. hoodies som kommer i mjuka och sköna material för en mysig känsla. adidas kollektion av huvtröjor kommer i modeller och storlekar för både stora och små, så här kan du hitta tröjor för hela familjen. I kollektionen finns modeller både med blixtlås fram och högre ståkragar för att skydda nacken mot isande vindar, men även klassiska huvtröjamodeller med fickor framtill. I kollektionen av adidas Z.N.E. hoodies hittar du klassiska adidas designinslag som 3-Stripes och adidas Badge of Sport, men även fräscha färger och mönster.

Z.N.E. adidas hoodies i högteknologiska material

adidas kollektioner håller rörelsefrihet och komfort i fokus för att du ska kunna träna utan distraktioner. En huvtröja är ett basplagg i varje träningsgarderob och har en mängd olika användningsområden. Med Z.N.E. hoodies i högkvalitativa material kan du hålla musklerna varma samtidigt som du slipper känna dig svettig med adidas snabbtorkande teknologi. Välj en adidas Z.N.E. hoodie med extra ståkrage för att skydda nacke och hals om du vill använda den under löprundor under årets kallare del. Med blixtlås fram och vidare modeller kan du få plats med långärmade lager under huvtröjan. För extra värme under vinterjackan hittar du adidas Z.N.E. hoodies i fleece och andra isolerande material i slimmade modeller som får plats under ytterkläderna utan att det känns för bylsigt.

Huvtröjor för alla stilar

adidas stora sortiment av Z.N.E. huvtröjor möjliggör det för alla stilar att hitta något som passar. Här hittar du klassiska huvtröjamodeller med adidas Badge of Sport på bröstet i snygga basfärger. Det finns även fräscha pastellfärgade huvtröjor och mönstrade jackor med huva för en uppdaterad look. Matcha med adidas träningsbyxor och track-byxor för att hålla full rörelsefrihet för hela kroppen. Du hittar matchande träningsbyxor till många av modellerna för en enhetlig stil, men det går lika bra att mixa och matcha modellerna.