alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

byxor med hög midja

 
[25]

Byxor med hög midja

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Kläder med adidas klassiska logotyp är ett självklart inslag i sportens värld och inom streetmodet. Våra byxor har en otvetydig 3-stripes-design. Våra byxor med hög midja kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – byxor med hög midja från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra byxor. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med byxor från märken som Athletics, Performance och Originals. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL och HEAT.RDY. Du hittar byxor i kollektionerna Bellista, RDY och AOP PACK. Våra byxor finns i brunt, blått, turkos och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn och damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid rätt: för utförsåkning eller snowboardåkning. Visa din alldeles unika stil med byxor med hög midja från adidas.