alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

beige byxor dam

 
[3]

Beiga byxor för damer

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. adidas byxor är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är deras legendariska design. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra beiga byxor för damer kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – beiga byxor för damer från adidas

Våra byxor innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt vid dagens slut. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som adidas by Stella McCartney, Originals eller Y-3 – med adidas-byxor gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här ryms ett flertal skiftande texturer och draperingar som bildar det legendariska oversizesnittet. Våra kollektioner med byxor inkluderar Essentials, Ryv och Trefoil.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Som de genuina atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör störst skillnad, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. Beiga byxor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.