alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

beige sneakers dam

 
[49]
1 / 2
Sida:av 2

Beiga sneakers för damer

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med våra skor står du alltid stadigt på jorden. Sneakers från adidas ger skydd åt fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Våra beiga sneakers för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – beiga sneakers för damer från adidas

Våra sneakers har tillverkats av läder, läder och mockaläder.

Med våra märken står du i centrum

Med sneakerskollektioner som Five Ten, Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt.

Vi ser till att testa ny teknologi som STEALTH i extrema förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som återger energin som du har använt. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är internationellt hyllade och är ett tydligt statement. Våra kollektioner med sneakers inkluderar Sabalo, Classics och 3MC. NMD står för progressiv design och kombinerar löparstil med en urban look. Att skydda miljön är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design. Vare sig det gäller sport eller fritid kan du alltid prestera på topp tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Oavsett om det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Maratonlopp – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. I vårt stora urval hittar du skor för gata, terräng och väg. Beiga sneakers för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.