alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

byxor hög midja dam

 
[122]
Dam Sportswear Blå adidas Sportswear Marimekko Fleece PantsDam Sportswear Blå adidas Sportswear Marimekko Fleece Pants

adidas Sportswear Marimekko Fleece Pants

Dam Sportswear

Dam Originals Svart Flared Stretchy PantsDam Originals Svart Flared Stretchy Pants

Flared Stretchy Pants

Dam Originals

1 / 3
Sida:av 3

Byxor med hög midja för damer

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. adidas byxor är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Alla byxor med hög midja för damer från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – byxor med hög midja för damer från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra byxor. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Oavsett om det är märken som Originals, Performance eller Athletics – med adidas-byxor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL och HEAT.RDY. Du hittar byxor i kollektionerna Fakten, Clima och Must Haves. Det finns byxor i vinrött, vitt, blått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Gå din egen väg på utförsåkningen eller snowboardåkningen. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra byxor med hög midja för damer från adidas – nu är stunden inne.