alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

grå jacka dam

 
[34]

Grå jackor för damer

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Jackor från adidas passar perfekt och blir ett obligatoriskt lagerplagg. Alla grå jackor för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – grå jackor för damer från adidas

Våra jackor är tillverkade av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Med våra märken står du i centrum

Med jackkollektioner som TERREX, Performance och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Regnigt väder? Hårda vindar? Ojämna spår? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAPROOF, CLIMAHEAT och CLIMAWARM. Parley, Focus och Clima är våra mest välkända kollektioner med jackor. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Som de sanna atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör skillnad, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. 3-Stripes är alltid rätt: för längdskidåkning, utförsåkning, snowboardåkning eller vandring. Grå jackor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att uppnå dina mål varje dag.