alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grön sneakers dam

 
[39]

Gröna sneakers för damer

adidas streetkläder ger dig en autentisk look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Hitta din perfekta passform. I sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Våra gröna sneakers för damer kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – gröna sneakers för damer från adidas

Vi har sneakers som består av läder, läder och mockaläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med sneakerskollektioner som Performance, Five Ten och TERREX ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Kallt väder? Starka vindar? Ojämna spår? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter.

Med teknologier som GORE-TEX, TRAXION och STEALTH är du rustad för alla situationer. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energi från varje steg. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg så att du håller dig fulltankad med energi. Vi har analyserat atletdata som sammanställts under flera år och använde dem när vi utvecklade adidas 4D-mellansula. Den unika nätstrukturen ger foten en perfekt kombination av stöd och optimal stötabsorbering. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Disney, SL och Yung Series är våra mest välkända kollektioner med sneakers. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som de äkta atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör störst skillnad, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. Hitta egna vägar på medelnivån, urban sporten eller vandringen. Våra skor lämpar sig för grusplaner, löpbanor, löpband, gator, terränger och vägar. Visa din alldeles personliga stil med gröna sneakers för damer från adidas.