alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

gul jacka dam

 
[14]

Gula jackor för damer

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Jackor från adidas passar perfekt och fungerar som ett bekvämt lagerplagg. Med dessa gula jackor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – gula jackor för damer från adidas

Nylon och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra jackor. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda haven. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics eller TERREX – med adidas-jackor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Kallt väder? Hårda vindar? Ojämna spår? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter.

Vi testar ny teknologi som GORE-TEX i verkliga förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som RAIN.RDY och CLIMAPROOF. Våra kollektioner med jackor inkluderar WND, Clima och RDY.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som de äkta atleter vi är vet vi att detaljerna gör störst skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Gula jackor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att flytta gränserna varje dag.