alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Damvinterjackor

 
[44]

Damvinterjackor som hjälper till att behålla värmen

Undvik kylan med en ordentlig damvinterjacka. Något som alla i Sverige har fått lära sig genom åren är att det inte finns dåligt väder bara dåliga kläder, och visst är det så. Det finns inget viktigare än att ha ordentliga vinterkläder när kylan står på, våra damvinterjackor hjälper dig att behålla värmen när du beger dig ut i det kalla vädret. Glöm inte att matcha din damvinterjacka tillsammans med ordentliga vinterkängor, vantar, mössa och varför inte ett par skidbyxor som garanterat hjälper dig att stå ut i kylan. Med dina varma vinterkläder kan du äntligen sluta huttra och klaga på hur kallt det är och istället njuta av alla väder.

Vinterjackor för kvinnor som är enkla att packa ner

När vintern är kommen kan det ibland vara skönt att sticka iväg till solen, dock behövs den där tjocka vinterjackan som helt plötsligt tar upp mer plats än den gör nytta. Vi har lättare jackor som är lättpackade men fortfarande varma tack vare dunstoppningen och de invävda kanalerna som blivit förenade utan att använda extra trådar vilket fungerar vind- och vattenavvisande tack vare DWR-materialet. Även om du väljer att stanna i Sverige under de kyliga dagarna så är det perfekt med en lättare damvinterjacka när du hoppar på tunnelbanan, tåget eller bussen så du enkelt kan packa ner den i din väska för att undvika att överhettas. Om du inte gillar att använda dun, har vi jackor med isolering i syntet. Jackorna kommer i olika modeller och är skapade för att reflektera din unika stil och dina preferenser, oavsett om det är damvinterjackor för vardagsbruk, golfrundan, skidäventyret, löpning eller annan sport är de tillverkade så du får den rörelsefrihet som krävs för din favoritsport. Släng på dig din damvinterjacka och gör dig redo för dagens alla sportiga äventyr!