alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Tunna jackor för dam

 
[45]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tunna jackor för damer i flera olika modeller ger dig beslutsångest

Finns det en sådan sak som att ha för många tunna damjackor? Det som syns mest när det är lite kyligare ute är såklart din tunna damjacka då den utgör ungefär hälften av din outfit om vi bortser från dina skor och byxor såklart. Om du redan har svårt att bestämma dig för vad du ska ha på dig så kommer vi göra det ännu svårare för dig då vi har jackor i flera olika modeller, allt från längre parkasjackor till crop top modeller och i olika material, färger och mönster så du kan visa världen din sportiga attityd.

Lätta jackor för damer med ventilerande material håller dig torr

En vindjacka kan vara precis en sån där tunn jacka för dam som du behöver när sommaren börjar övergå till höst eller vintern till vår och vädret skiftar mellan varmt och kallt. Alla våra lättviktsdamjackor kommer med ett ventilerande material så som AEROREADY och smarta meshinfällningar så du kan hålla dig torr när du börjar svettas. Vissa av jackorna kommer även med vatten- och vindtätt material så som RAIN.RDY eller varmare tunna jackor för damer med dunkanaler i adidas Conextbaffles som är invävda i materialet utan sömmar för bättre vatten och vindskydd. Om du är trött på att alltid behöva bära en tunn damjacka som döljer din ursnygga outfit du planerat i timmar kan du lugnt andas ut då vi har en jacka i helt genomskinligt material som låter din outfit undertill skina genom jackan. Om du bor i stan och pendlar vet du vilket problem det kan vara när du behöver ta av en lätt jacka. Några av våra jackor kommer med smarta hängslen som du enkelt kan ta av ett lager i taget och ändå ha jackan hängandes mot din kropp utan att störa dig och andra runtomkring dig. Satsa på en tunn jacka för damer som passar dig, eller varför inte välja två eller tre?