alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

rosa sneakers dam

 
[44]

Rosa sneakers för damer

Du hittar allt du behöver i adidas skokollektion för damer. Med adidas skor för damer är du ständigt först med de senaste trenderna. Dina sneakers jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna det stöd de förtjänar. Våra rosa sneakers för damer ger dig stil.

Skriv dina egna regler – rosa sneakers för damer från adidas

Våra sneakers innehåller även läder, canvas och läder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Five Ten, Performance eller Originals – med adidas-sneakers gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar.

Våra mest innovativa teknologier, som TRAXION, SUMMER. och STEALTH, hjälper dig att höja prestationerna. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energi från varje steg. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg så att du håller dig fulltankad med energi. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är internationellt hyllade och är ett tydligt statement. Du hittar sneakers i kollektionerna Supercourt, Retroset och AlphaBoost. Miljöskydd är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid helt rätt: för triathlon eller tävling. Skor från adidas är extremt flexibla, det spelar inom roll om det gäller löpbana, gata, terräng och väg. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra rosa sneakers för damer från adidas – nu är stunden inne.