alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

kompressionsshorts dam

 
[4]

Kompressionsshorts för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Kläder med adidas klassiska logotyp är en självklarhet i sportvärlden och inom streetmodet. Våra kompressionsshorts har en omisskännlig 3-stripes-design. Våra kompressionsshorts för damer kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – kompressionsshorts för damer från adidas

Vi erbjuder kompressionsshorts som består av bomull och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med kompressionsshortskollektioner som Performance, adidas by Stella McCartney och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver sina egna moderegler. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt.

Vi ser till att testa ny teknologi som TECHFIT i extrema förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL. Du hittar kompressionsshorts i kollektionerna Essentials, Supernova och Injection Pack. Våra kompressionsshorts finns i grått, blått, rosa och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Oavsett om det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Visa din alldeles personliga stil med kompressionsshorts för damer från adidas.