alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

svart skor dam

 
[534]
1 / 12
Sida:av 12

Svarta skor för damer

Du hittar allt du behöver i adidas skokollektion för damer. Med adidas skor för damer är du ständigt först med de senaste trenderna. Skor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Våra svarta skor för damer ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – svarta skor för damer från adidas

Läder, canvas och läder är tre av de material vi använder för att producera våra skor. Om du gillar att utmana dig själv behöver du kunna lita på din utrustning precis när du behöver det. Polyestermaterialet absorberar svetten från kroppen så att du förblir angenämt varm och torr även under dina mest intensiva träningspass.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med skorskollektioner som Y-3, TERREX och adidas by Stella McCartney ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Funktionell design och pålitlig funktion oavsett väder. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och självmedveten image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar.

Våra mest innovativa teknologier, som PRIMALOFT, GORE-TEX och STEALTH, hjälper dig slå ditt personbästa. Vi har dragit lärdom av atletdata som inhämtats under flera år och använde dem när vi utvecklade adidas 4D-mellansula. Den nyskapande nätstrukturen ger foten en perfekt kombination av stöd och optimal stötabsorbering. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energi från varje steg. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på banan och andra platser där det kan behövas. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Därför utvecklar adidas nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Våra kollektioner med skor inkluderar Seeley, Sleek och Pharrell. NMD står för progressiv design och kombinerar löparstil med en urban look. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Som de äkta atleter vi är vet vi att detaljerna gör skillnad, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. 3-Stripes är alltid rätt: för bassäng, maratonlopp, terräng, utförsåkning, snowboardåkning, strand, triathlon, träning, tävling, urban sport eller vandring. I vårt breda utbud hittar du skor för grus, grusplaner, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, konstgräs, löpbana, löpband, flerfunktionell mark, gata, terräng och väg. Svarta skor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.