alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Damtofflor rea

 
[27]

Skapa rätt sommarvibbar med våra damtofflor på rea

För härliga sommardagar fulla av sol och bad har vi en uppsjö av härliga damtofflor på rea att välja mellan. Dessa tofflor har riktigt sköna sulor med Cloadfoam som gör att det verkligen känns som att gå på moln. Det är precis vad man behöver för att maxa semestern och vila fötter som är trötta efter långa löppass och tusentals steg på hårda underlag. Tofflorna är oftast gjorda med enbart en överdel och en sula, vilket bidrar faktiskt till deras bekvämlighet. Det minskar risken för att du ska få skoskav och det gör dem också lätta att ta på och sparka av sig. Våra damtofflor på rea är också tidlöst snygga så du kan matcha dem lätt med dina sommaroutfits. De finns tillgängliga i många olika färger så du kan växla mellan olika om du verkligen vill skapa genomtänkta stilar som sticker ut på stranden.

Gör livet enklare med damtofflor på outlet

Vi älskar att förenkla våra kunders vardag, och om du vill ha ett par sandaler som verkligen underlättar så är tofflor från vår rea ett utmärkt val. De är oerhört mångsidiga, du kan använda reavarorna när du tar det lugnt på stranden, ska till simhallen eller ta ett dopp i en pool utomhus. De tål vatten och torkar snabbt, så du behöver inte oroa dig för att de ska bli blöta. Du kan till och med ha på dig dem när du badar. Damtofflorna på outlet är också praktiska att ta på sig när du bara ska ut lite snabbt, till exempel för att hämta något i bilen. För avkoppling i trädgården är detta erbjudande helt perfekt. Du kan lätt ta av dem när du vill sola fötterna och sedan går det lika lätt att ta på dem igen när du ska gå in.