alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Träningsbyxor för dam rea

 
[40]

Investera i ett par träningsbyxor för dam på rea

Dessa träningsbyxor har funktionella och praktiska detaljer som till exempel ribbade muddar, elastiska midjor med dragsko, strategiskt placerade fickor, slitsar och dragkedjor, och de är tillverkade i bomull, elastan, nylon, viskos, polyester eller blandningar av dessa. adidas kläder är alltid väldesignade och har därför bra passform och funktion. På många av träningsbyxorna för dam på rea hittar du också adidas klassiska logos, till exempel 3-Stripes och Trefoil. adidas arbetar med återvunnen polyester och nylon för att hjälpa till att spara på jordens resurser, minska utsläpp och göra sin produktion mer hållbar.

Fina träningsbyxor för dam i vår outlet

Träningsbyxor för dam på rea kan man aldrig få för många av. Passa på att införskaffa några extra nu till bra rabatt. Den här typen av byxor är inte bara snygga och användbara, de är också otroligt bekväma. Välj mellan olika modeller och utformningar och hitta de träningsbyxor för dam i vår outlet som passar just dig. Här finns många fina erbjudanden, och träningsbyxor kan med fördel bäras även när du inte tränar. Kombinera dem med mer eleganta plagg från dina vanliga kläder och skapa nytänkande och unika looks. Det är alltid roligt att hitta sin egen, personliga stil.

Så vårdar du dina kläder från adidas

För att dina kläder skall behålla färg, form och funktion så länge som möjlig gäller det att ta hand om dem på bästa sätt. Följ därför de tvättråd som medföljer dessa träningsbyxor för dam på rea så noggrant det går. Generellt gäller det dock att tvätta dem på låga temperaturer, tillsammans med liknande färger och gärna med insidan ut. Använd milda tvättmedel som är lämpliga för materialet. Kom också ihåg att alltid undvika sköljmedel då detta kan täppa igen porerna i materialet och göra att plagget andas sämre. Skall du styrka kläderna, gör det på rätt temperatur och stryk aldrig direkt på eventuella motiv då dessa kan skadas av värmen.