alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Joggingbyxor för dam rea

 
[32]

Klä dig sportigt i våra joggingbyxor för dam på rea

Joggingbyxor för dam på rea – här hittar du ett stort utbud av snygga och sköna joggingbyxor till bra rabatt. Våra byxor är tillverkade av blandningar av bomull, polyester, viskos, nylon och elastan, och alla material är naturligtvis av högsta kvalité. adidas arbetar mycket med återvunna material, bland annat polyester som tillverkas av plast som samlats in från sjöar och hav, allt för att minska påverkan på vår jord och spara dess resurser. Alla joggingbyxor för dam på rea har olika funktioner och finesser, hitta de byxor som passar just dig och din livsstil. Detaljer som kan finnas innefattar bland annat ribbade muddar, elastiska midjor med dragsko, strategiskt placerade dragkedjor, blixtlås och fickor samt mesh-inslag för ventilation.

Joggingbyxor för dam på outlet – här kan du fynda

Träningsbyxor av olika slag är ett väldigt användbart plagg, de joggingbyxor för dam på rea som du hittar här kommer i en rad olika modeller och utföranden. Det finns tighta modeller och de som har en mindre åtsittande passform. Joggingbyxorna, som köps till bra rabatt, kan med fördel bäras både när du sportar så väl som i vardagen. Träningskläder har på senare år blivit ett mode som utan problem även kan bäras utanför träningsanläggningarna. De tar dig enkelt genom dagen, från morgon till kväll.

Så vårdar du dina joggingbyxor

När du väl tagit del av våra fördelaktiga erbjudanden och skaffat dig några schysta joggingbyxor för damer från vår outlet vill man att de ska hålla sig fräscha länge. Därför är det viktigt att tvätta och ta hand om dem på rätt sätt. Följ de skötselråd som du hittar i byxorna. Tvätta dem vända ut och in och tillsammans med kläder i liknande färger. Använd rätt typ av tvättmedel och undvik användning av sköljmedel då detta kan försämra byxornas förmåga att andas.