alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gula jackor

 
[34]
Pris
329 kr - 5 499 kr
3295499

Lys ikapp med solen i någon av adidas gula jackor

Gult har på senare tid blivit en riktig modefärg och allt fler modehus använder sig av färgen när de skapar nya kollektioner. adidas som är ett klädmärke känt för att hålla sig ajour med de senaste trenderna är naturligtvis inget undantag utan har många gula plagg att erbjuda sina kunder. Speciellt gula jackor i många olika modeller. Dessa jackor är tillverkade i polyester eller nylon, och den polyester som finns i adidas produkter är återvunnen så att tillverkningen av kläderna skall spara resurser och påverka vår miljö så lite så möjligt. Materialen är vind- och vattenavvisande så du håller dig torr och varm i din jacka. Samtidigt andas materialet och transporterar bort eventuell fukt från din kropp.

En gul jacka är inte alls ful

Tvärtemot vad den gamla fingerramsan menar är gult faktiskt inte en ful färg. Gult är en härlig varm färg som står för ljus och sprider energi. Så vill du lysa upp tillvaron lite och sprida energi och glädje till de människor som finns omkring dig är det en bra idé att iklä sig en gul parkas eller en gul jacka. Att vara klädd i gula jackor innebär också att var moderiktigt klädd.

Botanisera i adidas stora gula utbud

adidas har ett stort utbud av gula jackor så om du letar efter en gul jacka så har du verkligen hittat rätt. Här finns massor av olika typer av jackor i det gulaste gult, allt från vinterjackor och dunjackor till tunnare regn- och vindjackor. Du hittar också träningsoverallsjackor och fotbollsjackor i olika varianter. En gul jacka från adidas kommer vara ett välkommet tillskott till din garderob och ett plagg som du kan använda till varierande outfits och vid en rad olika tillfällen. Så tveka inte, köp din gula jacka och lys ikapp med solen!