alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

beige jacka herr

 
[14]

Beiga jackor för herrar

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är på språng på fritiden. I våra kollektioner har vi en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Med jackor från adidas är du jämt snygg och bekväm. Alla beiga jackor för herrar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – beiga jackor för herrar från adidas

Vi har jackor tillverkade av nylon, polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material vid tillverkningen av våra produkter.

Med våra märken står du i centrum

Oavsett om det är märken som Performance, Athletics eller Originals – med adidas-jackor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. CLIMAPROOF och RAIN.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med jackor inkluderar RDY, Parley och Clima. Vi kämpar för hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Atleter vet hur avgörande de små besluten är för en vinst eller en förlust. Bli inspirerad av våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Beiga jackor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att flytta gränserna varje dag.