alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

blå jacka herr

 
[133]
Pris
244 kr - 3 999 kr
2443999
1 / 3
Sida:av 3

Blå jackor för herrar

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. I våra kollektioner har vi en rad designer som är skapade specifikt för dina behov. Med jackor från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Alla blå jackor för herrar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – blå jackor för herrar från adidas

Våra jackor innehåller även bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt vid dagens slut. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med jackor från märken som Athletics, Performance och Originals. Kallt väder? Starka vindar? Skumpiga vägar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och självsäker image med sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Vi testar ny teknologi som PRIMALOFT i tuffa förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMASTORM. Clima, Response och Trefoil är våra mest välkända kollektioner med jackor.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det saknar betydelse om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män hjälper dig i alla situationer. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. Framtiden börjar idag. Skaffa våra blåa jackor för herrar från adidas – nu är stunden inne.