","fetch-creators-club-vouchers-unavailable":"","fetch-customized-usp-url":[],"fetch-delivery-help-articles":"adidas - back soon, stronger than ever.
","fetch-delivery-options-tooltip":"

Våra normala leveranstider listas nedan. För en mer exakt beräknad leveranstid ange din leveransadress:


- Standard = 2-4 arbetsdagar

- Standard med personlig design = 3-5 arbetsdagar

- Skräddarsydd design = 3-5 veckor


Eventuella förseningar inkluderas i den beräknade leveranstiden.

","fetch-ordering-and-payment-help-articles":"

BESTÄLLNING OCH BETALNING

Se nedan hur du kan betala för din produkt:

\"User-added

Du behöver inte ha något konto för att göra en beställning. Att ha ett konto kan spara tid i kassan eftersom det innebär att dina adressuppgifter sparas, men det är inte nödvändigt för att göra en beställning.

Du kan annullera onlinebeställningar helt eller delvis inom 30 minuter från det att beställningen lagts.
 

 

 

","fetch-footer":{"content":"

","copy":"
 1. |
 2. Sekretesscenter
 3. |
 4. Cookies
 5. |
 6. Sekretessmeddelande
 7. |
 8. Villkor och Regler för siten

"},"fetch-header-newsletter-cta1-url":"adidas - back soon, stronger than ever.
","fetch-header-newsletter-cta2-url":"
läs mer om vårt exklusiva välkomsterbjudande

Beställningar

Alla beställningar över 1000 SEK levereras gratis inom 2-5 dagar. Att lägga till namn, nummer eller klubbmärke adderar ytterligare 2 dagar till leveranstiden för din beställning.

 

Skräddarsydda beställningar

Skräddarsydda mi adidas beställningar levereras inom 4-6 veckor med en leveranskostnad på 85 SEK.

 

Vänligen läs våra Villkor & Regler för leverans för mer information.

","fetch-header-newsletter-cta3-url":"
få tillgång till kampanjer och specialerbjudanden

Blev det fel storlek eller färg? Inga problem! Din beställning hämtas när & var du vill.

 

Skräddarsydda produkter görs exklusivt för dig och kan därför inte returneras.

 

Kolla in vårreturpolicy för mer information.

","fetch-header-newsletter-what-does-that-mean-url":"
För att informera dig om våra produkter och tjänster
adidas International Trading B.V. och adidas dotterbolag kommer att kontakta dig för att hålla dig uppdaterad om det senaste inom adidas, däribland våra produkter och tjänster.
Genom att ge ditt samtycke till att motta information om adidas produkter och tjänster som är skräddarsydda för dig, använder vi följande typer av personuppgifter för att enbart skicka information om adidas produkter och tjänster som är relevant för dig:
 • Kontaktinformation
 • Identitetsinformation
 • Platsinformation
 • Enhetsinformation
 • Beteende-/profilinformation (endast om du också registrerat dig som adidas-medlem)
 • Preferensinformation (endast om du också registrerat dig som adidas-medlem)

 • Du kan när som helst avregistrera dig (återkalla ditt samtycke) genom att använda ”avregistreringslänken” i den e-postkommunikation vi skickar dig, eller genom att kontakta vårt kundtjänstteam.
  Läs vårt sekretessmeddelande för mer information om:
 • ADIDAS PERSONUPPGIFTSANSVARIG(A)
 • DINA PERSONUPPGIFTER – VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN OM DIG OCH VAD GÖR VI MED DEM?
 • SYFTEN – VARFÖR SAMLAR VI IN DINA PERSONUPPGIFTER?
 • DINA RÄTTIGHETER – OCH HUR DU KAN UTÖVA DEM?
 • ","fetch-header-url-customise":"
  ","fetch-header-url-kids":"
  ","fetch-header-url-labels":"
  ","fetch-header-url-men":"DW Origin 50x Fail Page
  DW Origin Static Failure Page: OOPs we are down due to 50x error
  ","fetch-header-url-sports":"adidas - back soon, stronger than ever.
  ","fetch-header-url-women":"
  ","fetch-myaccount-help-links":"","fetch-myaccount-navigation-links":"","fetch-mobile-menu-url":"
  ","fetch-personalization-jersey-help":"

  \"\"

  Make it Personal

  This is how

  You can personalise your jersey by adding a little something of your own choice. Making it personal means adding the name and number of your favourite player, yourself, your pet or well, basically anything (appropriate).

  Do's & Don'ts

  Do's:

  Don'ts:

  Costs

  Adding a name and number to your jersey is an additional 135 SEK to the standard price. This is a flat rate.

  Delivery & Returns

  Personalising a product will take around 1-2 days. This means that, when adding a personalised jersey to your bag, your full order will arrive 1-2 days later than the delivery timings you are used to.

  Personalised and customised products are created just for you. That means we cannot accept returns, except for manufacturing defects.

  Close
  ","fetch-personalization-shoe-help":"

  Representera dig själv

  SÅ FUNGERAR DET

  Gör dina adidas-skor unika. Utrusta dina favoritskor med ditt namn, lag, nummer, märke, en hashtag eller flagga innan du beställer. Du kan lägga till max 8-12 tecken per sko, beroende på modell. Vissa tecken stöds inte.

  KOSTNADER

  En fast summa på 45 kr. per sko kommer läggas till din beställning. 90 kr. för paret.

  LEVERANS & RETURER

  Snabba skräddarsydda produkter förlänger den normala leveranstiden med 1-2 dagar. Beräknat leveransdatum tas fram vid betalning.

  Vi skräddarsyr de här skorna specifikt för dig. Det betyder att vi inte kan acceptera returer, såvida det inte gäller fabrikationsfel förstås.

  Close
  ","fetch-promotions-and-vouchers-help-articles":"adidas - back soon, stronger than ever.
  ","fetch-return-and-refund-help-articles":"

  RETURER OCH ÅTERBETALNING

  Returer är gratis och enkla inom 30 dagar* (eller 14 dagar för hype-produkter som Yeezy) efter det att du mottagit din beställning, i enlighet med vår returpolicy. Skräddarsydda produkter görs exklusivt för dig och kan därför inte returneras.

  *Om du gjorde en beställning före klockan 10.00 den 10 september 2018 kan du returnera produkterna inom 100 dagar från leveransdatum.

  **Observera att hype-produkter som Yeezy måste returneras inom 14 dagar räknat från leveransdatum. Vi informerar om att returperioden är 14 dagar när du beställer hype-produkter.

  ","fetch-privacy-policy":"

  adidas sekretessmeddelande

  Här på adidas är sekretess lika med rent spel och transparens. Detta sekretessmeddelande informerar dig om hur dina personuppgifter används på https://www.adidas.se/ för att sälja våra produkter och tjänster till dig och samtidigt underhålla, förbättra och hantera våra produkter och tjänster för att tillhandahålla dig bästa möjliga adidasupplevelse när du interagerar med oss på nätet, via mobilappar eller i den verkliga världen när du besöker en av våra butiker.

  Enligt den europeiska allmänna dataskyddsförordningen (GDPR), och tillämplig inhemsk lagstiftning, informerar detta sekretessmeddelande dig om hur adidas samlar in, använder, skyddar, bevarar, delar och raderar (gemensamt “behandlar” i detta sekretessmeddelande) dina personuppgifter. Vi förklarar även hur du kan kontakta oss för att utöva dina rättigheter enligt inhemsk lag.

  Din(a) adidas dataskyddsansvarig(a)

  Genom att besöka https://www.adidas.se/ köper du adidasprodukter från adidas Sverige och i samband med det behandlas dina uppgifter att behandlas av adidas International Trading BV, som är operatör för den här webbplatsen. Om du väljer att anmäla dig till vårt nyhetsbrev genom att ange dina uppgifter på vår webbplats, eller för att hålla dig uppdaterad om de senaste adidasrelaterade nyheterna, kan du bli kontaktad av adidas Sverige, adidas International Trading BV och andra bolag inom adidaskoncernen om vår produktinformation är relevant för dig där du bor. Dina uppgifter kommer även att delas med adidas AG som är moderbolaget för alla adidasanknutna företag. Besök adidas webbsida för juridiska enheter för mer information om de dataskyddsansvariga som kontrollerar och behandlar dina personuppgifter på den här webbplatsen.

  GLOBAL DATASKYDDSANSVARIG

  Dr. Falk Böhm är global dataskyddsansvarig för adidas AG, adidas International Trading BV och adidas Sverige.

  +49 (0) 9132 84 - 0

  DataProtection@adidas-group.com

  ADIDAS AG

  Adi-Dassler-Strasse 1

  91074 Herzogenaurach

  Tyskland

  DINA PERSONUPPGIFTER

  VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN OM DIG OCH VAD GÖR VI MED DEM?

  SYFTEN

  VARFÖR SAMLAR VI IN DINA PERSONUPPGIFTER?

  Slutligen använder vi dina personuppgifter för att leverera den bästa möjliga adidaskundupplevelsen och vi arbetar löpande med att förbättra din upplevelse så att du även fortsättningsvis uppskattar vårt varumärke och våra produkter och fortsätter vara en del av adidas världsomspännande gemenskap.

  Mer specifikt använder vi dina personuppgifter för följande syften:

  För att sälja våra produkter och tjänster till dig - Vi använder dina personuppgifter för att behandla dina beställningar, säkerställa att din betalning har mottagits, uppfylla kraven enligt våra avtalsvillkor (vad gäller försäljningen av produkter till dig), leverera de produkter som du har beställt, byta produkter om nödvändigt och återbetala dig för dem om nödvändigt.

  För att informera dig om våra produkter och tjänster - Vi använder dina personuppgifter för att skicka aviseringar och uppdateringar till dig om våra produkter och tjänster baserat på dina preferenser, intressen, deltagande och medlemskap i forum.

  När du köper våra produkter kontaktar vi dig utan att du först har gett ditt medgivande för att informera dig om våra produkter och tjänster (häri “servicemejl”) Det här räknas som ett “legitimt affärsintresse” för oss, för att vår verksamhet ska fortsätta att utvecklas.

  För att lagra dina personuppgifter   - Vi lagrar dina personuppgifter tills du ber oss att radera dem. Om du har varit inaktiv under 25 månader (räknat från din senaste inloggning) anonymiserar vi alla dina personuppgifter.

  För att skydda våra produkter och tjänster - Vi kan bara fortsätta att växa och utvecklas som företag om vi skyddar våra företags- och affärsintressen på ett kraftfullt sätt. Det inbegriper att kunna garantera att alla beställningar och betalningar är lagliga (för att förhindra bedrägerier), att vår forskning och utveckling går i rätt riktning, att våra marknadsföringsstratergier riktar sig till rätt målgrupp med rätt budskap. Som kund hos oss används dina uppgifter för att hjälpa oss uppnå dessa målsättningar så att vi även fortsättningsvis kan erbjuda dig de bästa produkterna och upplevelserna. Det här räknas som ett “legitimt affärsintresse” för oss, för att vår verksamhet ska fortsätta att utvecklas. 

  För att kontinuerligt leverera förstklassiga upplevelser till dig - Vi samlar in och lagrar viss information från dig och från dina enheter, terminaler och webbläsare (t.ex. genom användningen av sk. cookies, pixeltaggar eller andra målsökande tekniker). Det gör vi för att komma ihåg hur du föredrar att surfa och shoppa på våra webbplatser. Det gör det möjligt för oss att presentera relevant information för dig som är skräddarsydd efter dina önskemål. Du hittar mer information om hur vi använder spårningsteknik online, såsom cookies, taggar och andra koder, i avsnittet “cookies”.

  För att underhålla våra produkter och tjänster - Vi använder dina uppgifter för att underhålla ditt adidaskonto. Tack vare vårt globala inloggningssystem kan du använda samma uppgifter för att logga in var du än befinner dig i världen. Det inbegriper även att lagra dina personuppgifter som en medlem av adidas globala forum. Om du inte är medlem upprätthålls ditt konto främst för att kunna slutföra din beställning. Om du är medlem sparar vi ditt konto för att slutföra beställningar, spara poäng, organisera forumevent som du kan delta i och möjliggöra fler interaktioner med adidas som adidasmedlem. Om du väljer att logga in med dina uppgifter till sociala medier får vi, förutom de identitetsuppgifter som du angivit, även åtkomst till din sociala medieidentifierare.

  För att sköta, förbättra och hantera våra produkter och tjänster - Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig eller olaglig förstörelse, oförutsedda skador, ändringar, otillåten användning, utlämning eller åtkomst, särskilt där behandlingen inbegriper överlåtelse av data, och mot alla andra otillåtna former av behandling eller missbruk.

  ADIDAS

  VILKA DELAR VI DINA PERSONUPPGIFTER MED?

  För att kunna ge dig bästa möjliga adidasupplevelse delar vi alltid dina uppgifter med adidas AG och adidas dotterbolag, så att vi kan fortsätta att utvecklas som varumärke. Klicka HÄR för att se var våra dotterbolag finns.

  Vi vidarebefordrar även de personliga detaljer som du delat med oss till dessa tjänsteleverantörer som hjälpt oss ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen.

  Deras uppgifter (bl.a. var huvudkontoret finns) hittar du HÄR.

  För att kunna agera som en ansvarstagande företagsmedborgare kan vi bli skyldiga att dela dina uppgifter med följande organ (enligt vad gällande lag tillåter eller kräver):

  Myndigheter och rättsvårdande organ  - Tjänstemän från statliga och/eller rättsvårdande myndigheter krävs av de skäl som beskrivs i detta sekretessmeddelande, om det är ett lagkrav, eller om det är nödvändigt för att skydda våra legitima intressen enligt tillämplig lag.

  Partners - Vi kan välja att ha gemensamma program, evenemang eller kampanjer tillsammans med andra företag på deras webbplatser eller appar. Våra partners kommer bara att använda dina personuppgifter om vi har fått ditt samtycke till det. Om du inte vill att dina personuppgifter ska samlas in av eller delas med andra företag än adidas kan du välja att inte delta i sådana program, kampanjer eller evenemang.

  Rådgivare för presumtiva köpare  - Om företaget skulle säljas eller integreras med ett annat företag kommer dina personuppgifter inte att lämnas ut till våra rådgivare eller eventuella rådgivare för presumtiva köpare eller till företagets nya ägare.

  ÖVERFÖRING AV PERSONUPPGIFTER

  VART ÖVERFÖRS DINA PERSONUPPGIFTER?

  Vi lämnar ut dina personuppgifter till personuppgiftsbiträden utanför ditt hemland först efter att vi har gjort våra analyser och efter att de har undertecknat vårt standardavtal. Klicka HÄR om du vill se vart vi överför dina personuppgifter.

  RÄTTSLIGA GRUNDER

  VILKA RÄTTSLIGA GRUNDER HAR VI FÖR VÅR ANVÄNDNING AV DINA PERSONUPPGIFTER SOM BESKRIVS HÄRI?

  Ditt samtycke - När du registrerar dig, köper produkter, deltar i våra forum eller skapar ett konto samtycker du till att vi får använda de personuppgifter som du lämnat för att genomföra de åtgärder som vi beskrivit för dig enligt vad som anges i sekretesspolicyn. Vi lagrar ditt tillstånd att använda dina personuppgifter för ett visst syfte. Det inbegriper ditt medgivande att ta emot annonsmeddelanden, ditt samtycke till att vi delar dina data med tredje parter och ditt medgivande till att vi överför dina data till annan plats.

  Avtalsförpliktelser - Vi behandlar och använder dina personuppgifter för att uppfylla våra avtalsförpliktelser så att vi kan erbjuda dig de produkter och tjänster som du har beställt.

  Legitima intressen - Vi behandlar och använder dina personuppgifter för att utföra och förbättra våra produkter och tjänster och för att skicka annonsmeddelanden och frågeformulär om forskning och utveckling till dig.

  Efterlevnad av lagen - Vi behandlar och använder dina personuppgifter för att uppfylla rättsliga förpliktelser enligt tillämplig lag.

  DINA RÄTTIGHETER

  OCH HUR DU UTÖVAR DEM?

  Som en konsument i Sverige har du följande rättigheter till dina personuppgifter enligt GDPR. Du bör dock vara medveten om att vi följer lagen i den utsträckning som lagen kräver; i vissa fall, där lagen kräver att vi lagrar dina uppgifter i sin ursprungliga form, kommer vi emellertid inte att uppfylla din begäran. I dessa fall ger vi dig en förklaring till varför.

  Få åtkomst till dina personuppgifter

  Du har rätt att begära åtkomst till dina personuppgifter. Det här inbegriper information om:

  a) varför vi har dina personuppgifter,

  b) vilka datakategorier vi har,

  c) vad vi gör med dina personuppgifter,

  d) vilka som har tillgång till dina personuppgifter (och var de befinner sig),

  e) vart dina personuppgifter eventuellt kan överföras,

  f) hur länge vi behåller dina personuppgifter,

  g) hur vi fick tag i dina personuppgifter om de inte kom från dig personligen,

  h) dina rättigheter under gällande lag och möjligheten att begränsa behandlingen av dina personuppgifter samt

  i) om vi använder dina personuppgifter för någon form av automatiserat beslutsfattande och hur vi i så fall gör det. Om du vill ha en kopia av de personuppgifter som vi har gällande dig kan du logga in på ditt konto för att göra en begäran. Om du behöver mer hjälp kan du kontakta vår kundservice genom att använda tjänsten “FRÅGA VÅR KUNDSERVICE” som du hittar på “HJALP” -sidan på din lokala adidaswebbplats. Om du önskar mer information om de frågor som beskrivs ovan kan du kontakta adidas dataskyddsteam på DataProtection@adidas-Group.com

  Klaga hos en reglerings-/tillsynsmyndighet - Om du är missnöjd med hur vi hanterat dina konsumenträttigheter eller våra sekretessprinciper har du rätt att klaga hos en tillsynsmyndighet i det EU-land där du befinner dig.

  Radera dina personuppgifter hos adidas - Om du inte längre vill ha kontakt med oss eller om du inte vill att vi har tillgång till dina personuppgifter, har du rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter från våra system. Observera dock att vi kan vara skyldiga att uppfylla vissa rättsliga förpliktelser som tvingar oss att neka din begäran eller spara viss information. Om du har ett konto hos adidas kan du logga in och själv göra de nödvändiga rättningarna. Om du behöver mer hjälp kan du kontakta vår kundservice genom att använda tjänsten “FRÅGA VÅR KUNDSERVICE” som du hittar på “HJALP” - sidan på din lokala adidaswebbplats.

  Rätta dina personuppgifter - Du har rätt att säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och fullständiga.  Om du har ett konto hos adidas kan du logga in och själv göra de nödvändiga rättningarna. Om du behöver mer hjälp kan du kontakta vår kundservice genom att använda tjänsten “FRÅGA VÅR KUNDSERVICE” som du hittar på “HJALP” -sidan på din lokala adidaswebbplats.

  Begränsa hur vi använder och behandlar dina personuppgifter

  Du har alltid rätt att begära att vi ska avbryta vår användning av dina personuppgifter för ett visst syfte (till exempel om du inte vill bli profilerad för annonseringsändamål, eller att vi skickar meddelanden som innehåller annonser till dig). Kontakta adidas dataskyddsteam på DataProtection@adidasGroup.com för att informera oss.

  Dataportabilitet

  Du har rätt att få en kopia av dina personuppgifter som du kan överföra till ett annat företag. Du kan begära en kopia av dina personuppgifter på ditt konto i ett format som kan läsas digitalt. Om du har ett konto hos adidas kan du logga in och skicka en begäran. Om du behöver mer hjälp kan du kontakta vår kundservice genom att använda tjänsten “FRÅGA VÅR KUNDSERVICE” som du hittar på “HJALP” -sidan på din lokala adidaswebbplats.

  Om du skulle ha frågor, problem eller klagomål om din integritet och rättigheter i fråga om dina personuppgifter kan du kontakta adidas dataskyddsteam på DataProtection@adidas-Group.com  

  FRÅGOR OCH KLAGOMÅL?

  HUR NÅR DU OSS?

  Du kan nå adidas dataskyddsteam och vår globala dataskyddsansvariga på DataProtection@adidasGroup.com.

  För omedelbar hjälp att komma åt dina kontouppgifter och personuppgifter för att rätta, radera eller flytta dem, kan du kontakta adidas kundserviceavdelning på “HJALP”.

  PERSONUPPGIFTSBITRÄDE 

  FÖRETAG

  SERVICE

  Demandware Inc.| USA

  Webbplatshosting

  Adyen | Nederländerna

  Betalningar

  InfoSys Technologies Ltd. | Indien, EPAM | Vitryssland

  Webbplatsutveckling

  Adobe Analytics | Irland, Google Analytics | USA

  Webbanalyser

  Sprinklr | USA, Olapic Inc. | USA

  Sociala medieanalyser

  Flurry | USA, Apps Flyer | Israel

  Mobila appanalyser

  Medallia Inc. | USA, Qualtrics LLC | USA

  Mått på kundlojalitet

  act.3 | Germay, cip Trademarketing GmbH | Tyskland

  Evenemangsplanering

  Neolane Ltd. | Frankrike

  Marknadsföring

  Batterii LLC | USA

  Konsumentinsikter

  TBWA Worldwide Inc. | USA, MediaMonks Nederländerna, IRIS | Australien

  CRM-byråer

  Olapic, Inc. | USA

  Influerarmarknadsföring

  ÖVERFÖRING AV PERSONUPPGIFTER

  FÖRETAG

  SERVICE

  DATAKATEGORIER

  adidas AG | Tyskland

  Hantering av konsumentdatabasen

  Konsumentdata

  adidas dotterbolag | Globalt

  Kundrelationer

  Konsumentdata

  Teleperformance | Tyskland

  Kundservice

  Konsumentdata, Orderdata

  DHL | Tyskland

  Produktleverans

  Leveransdata

  Infoscore | Tyskland

  Förebyggande av bedrägerier

  Data om konsumentkontakter

  PayPal | USA

  Betaltjänst

  Konsumentdata, Orderdata

  Apple Pay, Google Pay | USA

  Mobilbetalningar

  Konsumentdata, Orderdata

  Facebook (WhatsApp, Instagram) | USA

  Interaktion på sociala medier

  Konsumentdata

  Twitter | USA

  Interaktion på sociala medier

  Konsumentdata

  Google | USA

  Interaktion på sociala medier

  Konsumentdata

  Runtastic | Österrike

  Forum för hälsa och fitness

  Konsumentdata

  Google Analytics | USA

  Analyser

  Konsumentbeteende

  Adobe Analytics | USA

  Analyser

  Konsumentbeteende

  Anatwine Limited | Storbritannien

  Kundupplevelser

  Orderdata

  COOKIEPOLICY

  ALLT DU BEHÖVER VETA OM COOKIES

  VAD ÄR COOKIES?

  Cookies är små textfiler som lagras på din dator eller mobila enhet när du besöker en webbplats. I det här avsnittet använder vi av praktiska skäl “cookies” som ett samlingsnamn för tekniker såsom cookies, flash-cookies och webbsignaler. De tar inte mycket plats och tas bort automatiskt när de löpt ut. Vissa cookies löper ut i slutet av din internetsession, medan andra sparas under en viss tidsperiod.

  VILKA OLIKA TYPER AV COOKIES ANVÄNDER VI?

  Det finns olika typer av cookies med olika användningsområden. Vissa finns där enbart för att du ska kunna surfa på webbplatsen och se vissa funktioner. Vissa ger oss en uppfattning om din surfupplevelse, till exempel när du har problem med att hitta det du söker, så att vi kan förbättra och göra ditt framtida besök så trevligt som möjligt.

  Cookies från adidas kallas “förstapartscookies”. Cookies som installeras av andra parter än oss kallas “tredjepartscookies”. Tredjepartscookies gör att funktioner eller funktionalitet från tredje part kan tillhandahållas på eller via webbplatsen (t.ex. reklam, interaktivt innehåll och analysverktyg). Parterna som installerat dessa tredjepartscookies kan känna igen din dator eller mobil både när du besöker den aktuella webbplatsen och när du besöker vissa andra webbplatser. Vi använder förstapartscookies och tredjepartscookies av flera skäl.

  De viktigaste av alla cookies är nödvändiga cookies. De är nödvändiga och hjälper dig att navigera på webbplatsen och att använda grundläggande funktioner, till exempel insticksmoduler. Funktionscookies gör att du kan spara din kundvagn, skapa en önskelista och spara leveransinformation för en snabbare kassaprocess. Prestanda- och analyscookies används för att förbättra vår webbplats. Vi vill också visa dig relevanta erbjudanden. För att hantera detta samlar vi surfdata som kan kopplas till en unik identifierare för att göra det möjligt för oss att förstå hur du interagerar med adidas via olika plattformar såsom beskrivs i vårt sekretessmeddelande. Interaktionscookies används för att interagera med sociala medier eller lämna omdömen. Riktade cookies, reklamcookies och sociala mediecookies lagrar dina preferenser för att visa relevanta annonser utanför adidas webbplatser. Dessutom kan cookies för sociala medier användas för att spåra dina aktiviteter på sociala medier.

  VARFÖR ANVÄNDER VI COOKIES?

  adidas använder cookies främst för att se till att ditt besök på vår webbplats blir så trevligt som möjligt och för reklamrelaterade syften under dina framtida besök på andra webbplatser. Nedan ser du en mer detaljerad översikt över de typer av cookies som vi använder och varför:

  NÖDVÄNDIGA COOKIES

  är just nödvändiga och hjälper dig att navigera, röra dig på webbplatsen och se vissa funktioner (dessa cookies ser till att din kundvagn sparas under alla steg i kassaprocessen). Dessa cookies krävs för att aktivera grundläggande funktionalitet på webbplatsen. Dessa cookies lagras under hela din session.

  1. FUNKTIONS- OCH ANALYSCOOKIES

  kan ge dig en ännu smidigare kundupplevelse (till exempel hjälper dessa cookies dig att spara och påminna dig om din kundvagn och gör det möjligt att skapa en önskelista). Dessa cookies gör det möjligt för oss att analysera webbplatsanvändning så att vi kan mäta och förbättra prestandan. Dessa cookies kan placeras ut av oss eller en tredje part för vår räkning (se vårt verktyg för att stoppa cookies) och lagras under hela sessionen.

  2. REKLAM- OCH SOCIALA MEDIECOOKIES

  kommer ihåg dina produkt- och köppreferenser eller främjar marknadsföringsinsatser på andra sätt. Dessa cookies gör det möjligt för oss att dela data, såsom vad du gillar, med våra annonsörer, så att annonsen du ser kan vara mer relevant för dina önskemål (kallas ibland “riktade cookies”).

  De hjälper oss att förstå besökarnas köpbeteenden. Det gör det möjligt för oss att fortsätta att förbättra vår webbplats så att det blir lättare och trevligare att handla, och för att förbättra de reklammeddelanden vi skickar till våra kunder (kallas ibland “prestandacookies”).

  De används för att du ska kunna uttrycka din åsikt. Dessa cookies gör det möjligt för dig att gilla eller rekommendera oss på sociala medier och att chatta med våra servicerepresentanter. Men du kan också informera våra andra (potentiella) kunder genom att ge våra produkter betyg och omdömen (kallas ibland “interaktionscookies”).

  3. VAD GÖR DU OM DU INTE GILLAR COOKIES?

  Du kan ändra webbläsarens inställningar för att ta bort eller förhindra att vissa cookies lagras på din dator eller mobila enhet utan ditt uttryckliga medgivande. “Hjälp”-avsnittet i din webbläsare bör ge information om hur du hanterar dina cookie-inställningar. Ta reda på hur detta fungerar för din webbläsare här:

  Internet Explorer: https://support.microsoft.com/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

  Mozilla Firefox: http://support.mozilla.com/en-US/kb/cookies

  Google Chrome: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

  Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

  Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

  Adobe: (flash cookies): http://www.adobe.com/privacy/policies/flash-player.html

  Observera att du kan besöka http://www.aboutads.info/choices eller http://www.youronlinechoices.eu/ för att läsa om de alternativ som några av de tredje parter vi arbetar med erbjuder för att välja bort vissa annonsinriktade aktiviteter. Du måste besöka dessa webbplatser från varje webbläsare och enhet som du vill ska omfattas av cookieförbudet. Eftersom verktygen för att avstå kan bero på vilka cookies det gäller, kan du bli tvungen att besöka dessa webbplatser igen för att återaktivera dina inställningar om du har tagit bort dina cookies.

  HUR OFTA UPPDATERAS DENNA COOKIEPOLICY?

  Vi kan uppdatera denna cookiepolicy emellanåt för att exempelvis återspegla förändringar i de cookies som vi använder, eller för andra operativa, juridiska eller reglerande syften. Besök därför denna cookiepolicy regelbundet för att hålla dig informerad om vår användning av cookies och tillhörande teknik.

  Datumet längst upp i denna cookiepolicy anger när den senast uppdaterades. 

  VAR KAN JAG FÅ YTTERLIGARE INFORMATION?

  Om du har några frågor om vår användning av cookies eller andra tekniker kan du skicka ett e-postmeddelande till adidas integritetsteam på dataprotection@adidas-Group.com

  ","fetch-privacy-policy-popup":"adidas - back soon, stronger than ever.

  adidas
  Beställningar över 500 SEK levereras gratis*
  Gratis retur inom 30 dagar
  Välj bland över 5000 produkter