alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grå skor herr

 
[155]
1 / 4
Sida:av 4

Grå skor för herrar

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med adidas står du stadigt på jorden. Skor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Alla grå skor för herrar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – grå skor för herrar från adidas

Våra skor innehåller även canvas, läder och mockaläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance, Originals eller Five Ten – med adidas-skor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Snö och regn? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter.

Vi testar noggrant ny teknologi som FITFOAM, TRAXION och CLOUDFOAM i extrema förhållanden. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i varje steg så att du håller dig fulltankad med energi. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. adicross, Copa och Yung Series är våra mest välkända kollektioner med skor. Vi kämpar för plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – det är samma sak för kläder, skor eller accessoarer. Skapa en urban look med löparinspirerad stil. Oavsett om det är för sport eller fritid kan du alltid prestera på topp tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för herrar. Atleter vet hur de små sakerna bestämmer om det blir en vinst eller en förlust. Bli inspirerad av våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt bassängen, maratonloppet, terrängen, stranden, tävlingen, urban sporten eller vandringen. Våra skor lämpar sig för grus, grusplaner, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, löpbanor, löpband, gator, terränger och vägar. Grå skor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.