alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

grön jacka herr

 
[32]

Gröna jackor för herrar

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Jackor från adidas sitter perfekt och fungerar som ett praktiskt lagerplagg. Alla gröna jackor för herrar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – gröna jackor för herrar från adidas

Våra jackor innehåller även nylon, polyester och återvunnen polyester. Är hållbarhet viktigt för dig? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du sportar.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med jackor från märken som TERREX, Performance och Originals. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Funktionell design och funktion som du kan lita på vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAPROOF, CLIMAHEAT och COLD.RDY. Tiro, Ryv och Tiro är våra mest välkända kollektioner med jackor.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Atleter vet hur avgörande de små besluten är för en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Maratonlopp eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Visa din alldeles egna stil med gröna jackor för herrar från adidas.