alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Hoodies för herr rea

 
[70]
1 / 2
Sida:av 2

Hitta nya favoriter på vår hoodies för herr-rea

Ta del av grymma erbjudanden på hoodies för herr på vår rea. adidas hoodies är högkvalitativa plagg gjorda för att användas av aktiva människor. Det spelar ingen roll om det gäller träning eller andra aktiviteter – i en hoodie är du alltid rätt klädd. Tröjorna tillverkas i materialblandningar bestående av polyester, bomull, viskos, elastan och nylon, och de kommer med olika detaljer och smarta lösningar. Det gäller till exempel linningar med muddar eller dragskor, smarta fickor som kängurufickor, strategiskt placerade dragkedjor, luvor med dragsko med mera. Tröjorna är snyggt designade och framtagna för att göra intryck. I en hoodie från adidas vet du att de kläder du bär har en hög modegrad och är rätt i tiden.

Hoodies för herr på outlet – skynda att fynda

För den som gillar tröjor av den här typen är vår hoodies för herr-outlet en guldgruva. Här finns något för alla smaker. Tröjorna finns i många olika modeller - tighta eller löst sittande, tunna eller tjocka, enfärgade eller mönstrade. Botanisera bland det som finns i erbjudandet och hitta de hoodies som passar in i din garderob och kan bli en del av din personliga stil. Flera av dem har en design som kännetecknas av adidas ikoniska loggor, till exempel 3-Stripes eller Trefoil.

Så tar du hand om din hoodie

När du väl valt en av adidas hoodies för herr rea vill du så klart kunna använda den länge. Därför är det viktigt att du tar hand om den på rätt sätt. Följ de skötselråd som du hittar på tröjans insida. Tvätta hoodien i rätt temperaturer och med liknande färger, gärna med avigsidan ut för att undvika färgfällning. Använd lämpliga tvättmedel och undvik sköljmedel, och skall du stryka tröjan undvik att stryka direkt på eventuella tryck då de kan påverkas av värmen.