alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

röd jacka herr

 
[39]

Röda jackor för herrar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Våra jackor har helt rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att uppnå din individuella potential. Alla röda jackor för herrar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – röda jackor för herrar från adidas

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra jackor. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill rädda våra hav. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med jackkollektioner som Athletics, TERREX och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Letar du efter funktionell design och funktion som du kan känna dig trygg med oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. CLIMAPROOF, RAIN.RDY och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar jackor i kollektionerna Tiro, VRCT och Samstag.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. Visa din alldeles personliga stil med röda jackor för herrar från adidas.