alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

slip on skor herr

 
[156]
1 / 4
Sida:av 4

Slip on skor för herrar

adidas skokollektion för herrar har skapats med en perfekt kombination av stil, komfort och funktion. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Slip on skor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Alla slip on skor för herrar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – slip on skor för herrar från adidas

Vi säljer slip on skor som består av bomull, nylon och canvas. Alla kläder som innehåller bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med slip on skor från märken som Y-3, Originals och Performance. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Yohji Yamamotos kläder är kända för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här syns en rad varierande texturer och draperingar som formar det legendariska oversizesnittet.

Våra mest innovativa teknologier, som FITFOAM, LIGHTSTRIKE och CLOUDFOAM, hjälper dig att höja prestationerna. 4D är en nyskapande mellansula som vi har utvecklat med hjälp av atletdata som inhämtats under ett antal år. Den ger stöd och absorberar stötar precis där du behöver det. Den fina nätstrukturen ger ökad stabilitet medan den grövre nätstrukturen ger ökad stötabsorbering och komfort. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft i vartenda steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på banan och andra platser där det krävs. De har inte bara gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Våra kollektioner med slip on skor inkluderar Nizza, Disney och adicolor. NMD står för progressiv design och kombinerar löparstil med en urban look. Oberoende av om det är för sport eller fritid kan du alltid nå resultat tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper. Slip on skor är tillgängliga i svart, rött, grönt och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Atleter vet hur de små sakerna bestämmer om det blir en seger eller nederlag. Bli inspirerad av våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. 3-Stripes är alltid helt rätt: för bassäng eller strand. I vårt stora sortiment hittar du skor för grus, grusplaner, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, konstgräs, flerfunktionell mark, gata och väg. Slip on skor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.