alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

enfärgad klänning

 
[43]

Enfärgade klänningar

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Våra klänningar har precis rätt stil för dig och dina behov så att du har möjlighet att förverkliga din unika potential. Våra enfärgade klänningar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – enfärgade klänningar från adidas

Vi säljer klänningar som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra senare under dagen. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med klänningarskollektioner som Performance, Y-3 och Athletics ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, AEROREADY och HEAT.RDY. Parley, Mygame och Ultimate365 är våra mest omtyckta kollektioner med klänningar. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn och damer. Enfärgade klänningar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.