alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Lila tröjor och t-shirts

 
[51]
1 / 2
Sida:av 2

Ta dig an hård träning med adidas lila tröjor och t-shirts

I adidas utbud av lila tröjor och t-shirts hittar du kläder för det explosiva gympasset i träningssalen såväl som för löpturen ute i spåret, till alternativ för en sportig look när du springer vardagsärenden. Utbudet fokuserar på alternativ med ett nyanserat och snygg lilafärgat utseende. Exempelvis hittar du modeller i heltäckande ljuslila, t-shirts med lilafärgade detaljer, tröjor i mörkare färgton och mycket mer. Sortimentet av storlekar är brett och dessa lila tröjor och t-shirts kommer i allt från ledig och normal passform till en mer slimmad kroppsutformning. Allt så du kan matcha tröjans stil med din egen.

Lila t-shirts som uppmanar till en aktiv livsstil

Det är viktigt att välja rätt tröja eller t-shirt för rätt typ av aktivitet. Därför hittar du alternativ för både träning i varm miljö och förstärkta modeller för när kylan gör sig påmind. I utbudet av lila tröjor hittar du exempelvis lätta modeller i skönt slätstickat nylon med figurnära passform och rund hals, framtagen för de mest intensiva träningspassen. Andra klädesplagg kommer i en klassisk design med korta ärmar och sprund i sidorna. T-shirts med korta ärmar är tillverkade av lätt material i normal passform som håller kroppen sval när du tränar.  Dessutom är många modeller i utbudet tillverkade av återvunnen polyester. Detta för att spara på naturens resurser.

Kläder för både träning och vardagsbruk

adidas kläder är som gjorda för aktivitet och rörelse. Nästan alla kläder i urvalet av lila t-shirts kommer med någon form av fuktventilerande meshdetaljer. Detta låter kroppen andas under träningspasset och motverkar att plagget blir för tungt när du svettas. I kombination med en snygg lilafärgad utformning gör adidas behagliga tröjor även till en favorit att bära i vardagen. Så oavsett ändamål kan du vara säker på att du hittar en tröja eller t-shirt som passar in i just din livsstil.