alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

färgglada jackor

 
[17]
Herr Originals Multi Down Camo Puffer JacketHerr Originals Multi Down Camo Puffer Jacket

Down Camo Puffer Jacket

Herr Originals

Herr Originals Multi adidas SPRT Down Animal-Print Puffer JacketHerr Originals Multi adidas SPRT Down Animal-Print Puffer Jacket

adidas SPRT Down Animal-Print Puffer Jacket

Herr Originals

Dam adidas by Stella McCartney Multi Printed ParkaDam adidas by Stella McCartney Multi Printed Parka

Printed Parka

Dam adidas by Stella McCartney

Dam Originals Multi WINDBREAKERDam Originals Multi WINDBREAKER

WINDBREAKER

Dam Originals

Originals Multi Love Unites Windbreaker (Gender Neutral)Originals Multi Love Unites Windbreaker (Gender Neutral)

Love Unites Windbreaker (Gender Neutral)

Originals

Färgglada jackor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Våra jackor har precis rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att förverkliga din personliga potential. Våra färgglada jackor kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – färgglada jackor från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra jackor. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med jackor från märken som Performance, adidas by Stella McCartney och Y-3. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här syns en rad varierande texturer och draperingar som skapar det legendariska oversizesnittet. RAIN.RDY och CLIMAPROOF absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med jackor inkluderar RDY, Ryv och Clima.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Färgglada jackor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att uppnå dina mål varje dag.