alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

reflex byxor

 
[44]
Pris
259 kr - 1 599 kr
2591599

Reflex byxor

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. Med dessa reflex byxor kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – reflex byxor från adidas

Våra reflex byxor innehåller även bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra vid dagens slut. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med reflex byxor från märken som TERREX, Athletics och Performance. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Funktionell design och funktion som du kan räkna med vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla lägen. AEROREADY, CLIMACHILL och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Fakten, Response och RDY är våra populära kollektioner med reflex byxor. Våra reflex byxor är tillgängliga i grönt, grått, blått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Gå din egen väg på tävlingen eller vandringen. Reflex byxor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.