alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Skolryggsäckar

 
[2]

Redo för skolstarten med praktiska skolryggsäckar

Bland adidas stora kollektion av väskor hittar du praktiska skolryggsäckar som enkelt låter dig hålla koll på packningen med praktiska fack och smart design. Bär bekvämt med dig allt du behöver för dagen med sköna bärremmar som gör att även tung packning enkelt bärs med. I de rymliga ryggsäckarna får du plats med böcker, träningskläder och matlåda. Välj bland en mängd olika färger, mönster och grafiska detaljer för att hitta en väska som passar just din stil. Med tåliga och slitstarka material får du en ryggsäck som håller under flera terminer.

Ryggsäckar till skolan för enkel organisering

adidas skolryggsäckar är gjorda för att underlätta när du behöver packa med dig allt du behöver för dagen. Därför kommer ryggsäckarna med en mängd olika praktiska fack som gör att du enkelt kan organisera dina tillhörigheter. Med smarta små innerfack kan du även lätt hitta dina småsaker utan att behöva gräva runt i väskans botten. Vattentäta och tåliga material gör att dina tillhörigheter hålls säkra även när det är regn och rusk utomhus. Sköna och breda bärremmar gör att vikten fördelas över ryggen så du bekvämt kan bära med dig även tyngre packning. Bärremmarna är även gjorda i fuktavledande material så du inte blir svettig när du bär väskan.

Skolryggsäck som passar din individuella stil

I adidas kollektion av skolryggsäckar hittar du en mängd olika stilar och modeller för att du ska kunna hitta en väska som passar just din stil och garderob. Här finns allt från sportiga och minimalistiska väskor till roliga mönster och färgkombinationer. För en klassisk look kan du välja en svart och vit ryggsäck med adidas karakteristiska 3-Stripes tryck och ikoniska Trefoil logga. För en härlig färgklick till din garderob finns väskor i klara färger som rött, blått eller grönt, och du kan även välja en häftig stil med en ryggsäck i silver.