alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

högmidjade shorts

 
[31]

Shorts med hög midja

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Med shorts från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil kombinerad med multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är på språng. Alla shorts med hög midja från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – shorts med hög midja från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra shorts. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra senare under dagen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med shorts från märken som Originals, Performance och adidas by Stella McCartney. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Superfunktionell teknologi som CLIMACOOL, CLIMACHILL och AEROREADY fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. RDY, Graphics och adicolor är våra mest omtyckta kollektioner med shorts. Våra shorts finns i rosa, rött, flerfärg och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer och herrar. Maratonlopp eller tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. Visa din alldeles egna stil med shorts med hög midja från adidas.