alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Läderstövlar och läderskor

 
[1006]

Läderskor och läderstövlar – hållbara och snygga

Det finns en anledning till att läder är ett av historiens mest populära material till skor, och det är att det är så vackert och tåligt. Faktum är att läder oftast blir bättre med tiden. Det formar sig efter din fot och gör att skorna blir riktigt, riktigt bekväma. Dessutom är läderskor och läderstövlar lätta att ta hand om och finns i många olika färger som inte bleknar med tiden. Våra skor har en överdel i läder och en gummisula som är praktisk och skön att gå på.

Rätt lädersko för dig

Vi har en uppsjö skor att välja mellan, och är du ute efter en lädersko kan du med fördel titta på våra klassiska tennisskor eller mer moderna sneakers. Vi har även löparskor i läder, vilket kan vara en stor fördel om du brukar springa när det regnar eftersom de är mer vattentäta än tygskor. Vi har skor för herrar, damer och barn, ofta kan du köpa matchande skor till hela familjen om du skulle vilja göra det! Det gör familjebilderna extra gulliga. Även om läderskorna och läderstövlarna är täta så andas de väl så att dina fötter inte blir svettiga i första taget!

Välj rätt sko för rätt aktivitet

Det är så klart viktigt att välja en sko som man tycker är snygg och som passar ens personliga stil, men det är minst lika viktigt att välja en sko som är anpassad till den sport eller träningsform du utövar. Detta beror på att du sätter ner foten på olika sätt och med olika tyngd beroende på vad du tränar. Och om du ska ha en vardagssko kan du välja sneakers eller walkingskor om du går mycket i vardagen. Om du väljer rätt skor för rätt aktivitet undviker du skador och det blir mer behagligt att träna.