alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Dubbskor

 
[104]
1 / 3
Sida:av 3

Dubbskor som hjälper dig när det behövs

Oavsett om du spelar fotboll, golf eller utövar friidrott så finns dubbskor speciellt anpassade för att hjälpa dig nå nya höjder och längder. Att ha ett fast grepp på marken kan ibland vara vad som är avgörande för att vinna den där titeln. Om du sprintar och förlorar kontrollen i någon av kurvorna riskerar du inte bara att förlora men även att skada dig själv rejält. På fotbollsplanen är det inte bara viktigt med ett fast grepp på marken men även att dina dubbade skor kommer med en smart ovandel som hjälper till att ge dig bättre bollkontroll utan att förlora bollen när du dribblar snabbt över planen. Låt dina fötter visa sin sanna potential och märk hur stor skillnaden är med ett par ordentliga dubbade skor speciellt anpassade för din favoritsport.

Dubbade skor låter dig tänja på gränserna

Visst att man inte bör bryta regler men att tänja de lite har aldrig varit fel. Vi har bland annat fotbollsskor med 406 piggar på framfoten som ger bollen ett otroligt spinn. Om du inte gillar skosnören bör du investera i ett par dubbskor med smart snörsystem eller varför inte helt utan snören och med ett Sockfit-skaft som anpassar sig till dina fötter och ger en perfekt passform och optimalt stöd. Om du vill ut på golfbanan utan att behöva bry dig om vädret bör du investera i dubbade skor som klarar av våta förhållanden tack vare de täta sömmarna. För längd- eller höjdhoppning är det viktigt med ett par lätta skor som hjälper dig att trotsa tyngdkraften, skaffa ett par dubbskor i lättare material och skön stötdämpning med hjälp av en mellansula i Cloudfoam, EVA-material eller varför inte responsiv Boost så du kan landa lättare. Låt spikarna på skorna hjälpa dig att vara stabil medan du försöker dig på ett nytt rekord!