alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

adidas Sportswear

 
[3041]

KOMFORT FÅR DIG ATT VÄXA.

Visa upp ditt inre självförtroende med vår mångsidiga sportkollektion designad för att hjälpa dig hitta och omfamna din inre komfort.
LOUNGEWEAR Essentials Logo Tee
Studio Lounge Wide Leg Fleece Pants
4CMTE Track Top
Ultraboost 5.0 DNA Shoes
Ultraboost DNA XXII Lifestyle Running Sportswear Capsule Collection Shoes
Ultraboost 4.0 DNA Shoes
Ultraboost 5.0 DNA Running Sportswear Lifestyle Shoes
Designed for Gameday Full-Zip Jacket
AEROREADY Essentials 3-Stripes Track Suit
Essentials 3-Stripes Track Suit
Designed for Gameday Full-Zip Jacket
Essentials for Gameday Fleece Full-Zip Hoodie
Gametime Track Suit
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hoodie
Lite Racer 3.0 Shoes
Advantage Shoes
Advantage Base Court Lifestyle Shoes
Lite Racer 3.0 Shoes
Advantage Base Court Lifestyle Shoes
Advantage Shoes
VL Court Lifestyle Skateboarding Suede Shoes
Advantage Shoes
Reversed French Terry Hoodie (Gender Neutral)
Essentials BrandLove Fleece Pants
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Tee
Essentials BrandLove Fleece Pants
Future Icons Embroidered Badge of Sport Tee
Essentials BrandLove Fleece Pants
Holidayz Cozy Velour Joggers
Essentials Holiday Pack Sherpa Bomber Jacket
Winterplay Boots
Badge of Sport Jogger Set
Badge of Sport Jogger Set
Adilette Comfort Slides
X-City Jacket
Padded Winter Jacket
Racer TR21 Shoes
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes Pants
Runfalcon 2.0 Shoes
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
Stadium Fleece Badge of Sport Cuffed Pants
Tensaur Run Shoes

Comfort is Power

Vi står idag inför ett generationsskifte. Den nya generationen köper inte längre den gamla idén om att framgång och utveckling inte går ihop med bekvämlighet. adidas Sportswear är svaret för dig som vet att bekvämlighet i själva verket är ett krav för att uppnå framgång och utveckling. Endast när du är bekväm i dig själv kan du låsa upp och frigöra din inre kraft och förändra dig själv, din omgivning och världen. Comfort is Power.

Din tid. Din kropp. Dina villkor.

Du är en unik individ och du har unika behov. Vissa dagar vill du bara chilla och ta det lugnt med dina vänner. Andra dagar vill du utforska dig själv och uttrycka dig fritt. Ibland vill du ta tag i det där projektet du längtat efter att påbörja och få saker gjorda. adidas Sportswear kombinerar den bekvämlighet och stil du behöver för att kunna göra precis det du känner för varje dag, oavsett vilket humör du är på. Coola träningskläder som är lika bekväma när du njuter av solen i en park som när du utforskar en ny stadsdel eller spelar in senaste danstrenden. Det är du som sätter agendan och med adidas Sportswear bockar du av alla punkter på den med lika mycket bekvämlighet som stil.

Bekvämlighet är inte bara det du har på dig

Det handlar inte bara om att ha på sig bekväma kläder. Att vara bekväm handlar lika mycket om det sinnestillstånd du befinner dig i. Den nya generationen vet detta och kompromissar inte med sitt eget välmående för att leva upp till någon sorts mall som tidigare generationer har skapat och kämpar för att upprätthålla. Den nya generationen vet att endast när du är bekväm med vem du är, på insidan och utsidan, kan du låsa upp och frigöra din inre kraft. Comfort is Power.

"