alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Sportswear

 
[2228]
adidas Launch 2024 Spring Summer ZNE image

adidas Z.N.E. In the moment

Sportkläder får en ny attityd. Den nya adidas Z.N.E.-kollektionen tar med sportkläders komfort in i vardagen, så att du kan vara närvarande – vart dagen än tar dig.

Comfort is Power

Vi står idag inför ett generationsskifte. Den nya generationen köper inte längre den gamla idén om att framgång och utveckling inte går ihop med bekvämlighet. adidas Sportswear är svaret för dig som vet att bekvämlighet i själva verket är ett krav för att uppnå framgång och utveckling. Endast när du är bekväm i dig själv kan du låsa upp och frigöra din inre kraft och förändra dig själv, din omgivning och världen. Comfort is Power.

Din tid. Din kropp. Dina villkor.

Du är en unik individ och du har unika behov. Vissa dagar vill du bara chilla och ta det lugnt med dina vänner. Andra dagar vill du utforska dig själv och uttrycka dig fritt. Ibland vill du ta tag i det där projektet du längtat efter att påbörja och få saker gjorda. adidas Sportswear kombinerar den bekvämlighet och stil du behöver för att kunna göra precis det du känner för varje dag, oavsett vilket humör du är på. Coola träningskläder som är lika bekväma när du njuter av solen i en park som när du utforskar en ny stadsdel eller spelar in senaste danstrenden. Det är du som sätter agendan och med adidas Sportswear bockar du av alla punkter på den med lika mycket bekvämlighet som stil.

Bekvämlighet är inte bara det du har på dig

Det handlar inte bara om att ha på sig bekväma kläder. Att vara bekväm handlar lika mycket om det sinnestillstånd du befinner dig i. Den nya generationen vet detta och kompromissar inte med sitt eget välmående för att leva upp till någon sorts mall som tidigare generationer har skapat och kämpar för att upprätthålla. Den nya generationen vet att endast när du är bekväm med vem du är, på insidan och utsidan, kan du låsa upp och frigöra din inre kraft. Comfort is Power.

"