alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svarta badbyxor

 
[21]

Svarta badbyxor

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits får du oklanderlig stil utan att offra dynamiken. När du tränar simning krävs styrka för att nå mållinjen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan fokusera på att prestera. adidas badbyxor ger har en bekväm passform och maximal rörelsefrihet under vatten. Med dessa svarta badbyxor kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – svarta badbyxor från adidas

Idag överträffar du dig själv – oavsett om du tränar eller tävlar i simning: .

Nylon, återvunnen nylon och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra badbyxor.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med badbyxor från märken som Performance. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva.

Våra mest innovativa teknologier, som INFINITEX, hjälper dig att höja prestationerna. Våra kollektioner med badbyxor inkluderar adizero, Parley och 3 Stripes. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för barn och herrar. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt bassängen eller triathlonet. Visa din alldeles egna stil med svarta badbyxor från adidas.