alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svarta linnen

 
[74]
1 / 2
Sida:av 2

Svarta linnen

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Linnen från adidas sitter perfekt och utgör ett oumbärligt lagerplagg. Alla svarta linnen från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – svarta linnen från adidas

Vi säljer linnen tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra på kvällen. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med linnen från märken som Performance, adidas by Stella McCartney och Y-3. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Söker du efter funktionell design och säker funktion under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är berömd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur. CLIMACOOL, CLIMACHILL och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med linnen inkluderar ID, Injection Pack och Clima. Miljöskydd är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Maratonlopp eller tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra just det. Visa din alldeles individuella stil med svarta linnen från adidas.