alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

T-shirts med tryck

 
[299]
1 / 7
Sida:av 7

Snygga t-shirts med tryck för sportig stil

En t-shirt med tryck är en bas i varje garderob och i adidas kollektion hittar du en stor variation av olika tryck. adidas tröjor med tryck kommer både i iögonfallande mönster och diskreta loggor så här finns något för alla smaker. Välj mellan både långärmade och kortärmade alternativ beroende på ditt användningsområde. adidas t-shirts med tryck är gjorda i sköna och funktionella material som håller dig bekväm under hela dagen. Med högpresterande material som både ventilerar och andas håller du dig torr och sval under träningspass såväl som varma dagar. 

Hitta rätt t-shirts med tryck bland stort utbud

adidas kollektion har plagg som är passande för en mängd olika aktiviteter. Du hittar material och snitt som passar specifikt för olika sporter och användningsområden. Vare sig du ska ut på en löprunda, till gymmet, yogapasset eller till skola och jobb hittar du snygga och bekväma alternativ. För skön passform finns avslappnade och lediga t-shirts som låter dig röra dig fritt och ventilerar skönt. För ett yogapass hittar du t-shirts i sköna material som sitter på plats under alla övningar och för svettiga och intensiva träningspass finns svettavledande och svalkande material som gör att du både håller dig bekväm och slipper pinsamma svettfläckar på kläderna. Med en långärmad t-shirt kan du lägga till ett extra lager under kyliga dagar.

adidas tröjor med tryck i en mängd olika stilar

adidas kollektion av t-shirts med tryck kommer i en mängd olika designer. Om du söker en mer monokrom stil finns tröjor i monoton färgskala som vit, svart eller grått prydda med diskreta adidas loggor som fungerar som en snygg detalj. Välj kontrasterande starka färger på trycken eller klassiskt svart och vitt. För en fräsch stil finns flera t-shirts i härliga pastellfärger eller snygga mönster. Om du vill ha en mer tuff stil hittar du tryck med starka färger och hög kontrast.