alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

3/4 tights

 
[37]

3/4 tightsar

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Kläder med adidas ikoniska logotyp har en självklar plats i sportvärlden och inom streetmodet. 3/4 tightsar har en distinkt adidas-design. Med 3/4 tightsar kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – 3/4 tightsar från adidas

Nylon, polyester och återvunnen nylon är tre av de material vi använder för att tillverka 3/4 tights. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker hjälpa till att rädda våra hav. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Performance eller adidas by Stella McCartney – med adidas-3/4 tightsar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för varje situation. Superfunktionell teknologi som HEAT.RDY, CLIMALITE och CLIMACOOL lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. RDY, Supernova och Response är våra mest välkända kollektioner med 3/4 tightsar. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela vår kollektion. 3/4 tightsar finns i blått, grått, vitt och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp eller tävling. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck 3/4 tightsar från adidas – nu är stunden inne.