alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

tights med hög midja

 
[179]
1 / 4
Sida:av 4

Tights med hög midja

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Med tights från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Unik stil möter moderna material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är på språng. Våra tights med hög midja kompletterar din stil.

Skriv dina egna regler – tights med hög midja från adidas

Vi säljer tights som består av bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns skönt på kvällen. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals, Athletics eller adidas by Stella McCartney – med adidas-tights gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMACOOL och CLIMALITE. Våra kollektioner med tights inkluderar PureBoost, Parley och Ryv. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen. Det finns tights i beige, svart, grönt och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Gå din egen väg på maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen, triathlonet eller tävlingen. Visa din alldeles personliga stil med tights med hög midja från adidas.