alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

randiga tights

 
[1]
Girls Gym & Träning Svart Designed 2 Move 3-Stripes TightsGirls Gym & Träning Svart Designed 2 Move 3-Stripes Tights

Designed 2 Move 3-Stripes Tights

Girls Gym & Träning

Tights med randig

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. adidas tights är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra tights med randig ger dig stil.

Skapade för kreatörer – tights med randig från adidas

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra tights. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Då tänker vi lika! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du deltar i sportaktiviteter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-tights gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå.

Vi testar noggrant ny teknologi som TECHFIT i verkliga förhållanden. CLIMAWARM, HEAT.RDY och COLD.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt alla ansträngda muskler. AlphaSkin, Clima och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med tights. Våra tights är tillgängliga i grått och svart.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer och herrar. 3-Stripes är alltid helt rätt för maratonloppet. Framtiden börjar idag. Välj våra tights med randig från adidas – nu är stunden inne.