alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

tunna jackor

 
[324]
1 / 7
Sida:av 7

Tunna jackor

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd jackor från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Alla tunna jackor från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – tunna jackor från adidas

Våra jackor har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så mycket i dem. Materialet är idealiskt om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning. Våra produkter är påfallande lätta så att du också kan känna dig balanserad i svåra situationer.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med jackor från märken som adidas by Stella McCartney, Y-3 och Performance. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett väder. Det är adidas Terrex. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och kaxig image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar.

Våra mest innovativa teknologier, som PRIMALOFT, PERTEX och GORE-TEX, hjälper dig att höja prestationerna. CLIMASTORM, WIND.RDY och CLIMACHILL absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med jackor inkluderar Tango, Ryv och DESIGNED4TRAINING. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela vår kollektion. Våra jackor finns i flerfärg, guldfärg, vitt och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, tävling eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra precis det. Framtiden börjar idag. Upptäck våra tunna jackor från adidas – nu är stunden inne.