alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

vattentät jacka

 
[85]
1 / 2
Sida:av 2

Vattentäta jackor

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. I våra kollektioner finns flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Med jackor från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Våra vattentäta jackor kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – vattentäta jackor från adidas

Vi säljer jackor som består av nylon, polyester och återvunnen polyester. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Då tänker vi lika! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du ägnar dig åt sport. Ute i alla typer av väder – när det kommer till kritan vill du erövra världen! Vattentäta tyger från adidas ger även skydd och komfort i snön och regnet.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med jackor från märken som Y-3, Performance och TERREX. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Regnigt väder? Starka vindar? Ojämna spår? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image med sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Våra mest innovativa teknologier, som PRIMALOFT, FORMOTION och GORE-TEX, hjälper dig att höja prestationerna. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAHEAT, CLIMAWARM och COLD.RDY. Du hittar jackor i kollektionerna RDY, MyShelter och Condivo. Vi vill ha plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. Vi erbjuder jackor i flerfärg, vitt, blått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. 3-Stripes är alltid helt rätt: för längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning eller vandring. Visa din alldeles personliga stil med vattentäta jackor från adidas.