alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Randiga byxor

 
[1]

Randiga byxor från adidas – en klassiker 

Ända sedan 1964 har adidas varit kända för sina randiga byxor. Och det är inte så konstigt – de är ju jättesnygga! Det är så klart 3-Stripes längs med sidan av byxbenet som gäller, och denna modell av byxor har varit en ikon i många år. När du inte vet vad du ska köpa, kör på byxor med adidas ränder så har du valt ett säkert kort. Dessa byxor fungerar lika bra att springa i som att spela fotboll eller hänga i soffan under semestern i. Oavsett vilka par byxor du väljer så är alla sköna och stilrena både till träning och vardag.  

3-Stripes för hela familjen 

Vi på adidas vet hur mycket alla älskar 3-Stripes och har därför sett till att det finns byxor att köpa till alla i familjen, både barn, herr och dam. Om du har familj, varför inte köpa matchande set till hela familjen? Perfekt för söta familjebilder att sätta i fotoalbumet! Att klä barnen i träningskläder är också ett bra sätt att entusiasmera dem till rörelse och aktivitet, något som är varje förälders plikt och som lägger en bra grund för resten av livet.  

Miljövänliga kläder som håller 

Alla måste vi ta vårt ansvar och ta hand om vår miljö och vi på adidas gör det bland annat genom att hitta material till våra kläder som är hållbart framtagna. Vad sägs till exempel om återvunnen polyester för att minska plasten i haven eller hållbart odlad bomull som inte skadar naturen? Du kan göra din del genom att tvätta byxorna i 30 grader och undvika torktumlare samt använda miljömärkt tvättmedel. Denna skonsamma behandling gör inte bara planeten en tjänst, utan gör att dina byxor håller längre. Färgen kommer också att bevaras bättre och fortsätta se klar och fin ut.