alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svarta dambyxor

 
[38]

Svarta dambyxor

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Med dambyxor från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil i kombination med innovativa material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Våra svarta dambyxor kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – svarta dambyxor från adidas

Vi säljer dambyxor som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med dambyxor från märken som Performance, Originals och adidas by Stella McCartney. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter sina egna moderegler. Söker du efter funktionell design och funktion som du kan känna dig trygg med oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren.

Vi ser till att testa ny teknologi som TECHFIT i verkliga förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, CLIMALITE och HEAT.RDY. Du hittar dambyxor i kollektionerna adicolor, Essentials och Injection Pack.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt utförsåkningen, snowboardåkningen eller vandringen. Visa din alldeles egna stil med svarta dambyxor från adidas.