alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

blå jacka dam

 
[28]

Blå jackor för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Jackor från adidas sitter perfekt och blir ett bekvämt lagerplagg. Våra blåa jackor för damer ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – blå jackor för damer från adidas

Våra jackor är tillverkade av nylon, polyester och återvunnen polyester. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både tar hand om planeten och om dig själv när du deltar i sportaktiviteter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med jackor från märken som Athletics, Originals och TERREX. Söker du efter funktionell design och pålitlig funktion under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skapar sina egna regler. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Våra mest innovativa teknologier, som FORMOTION, hjälper dig slå ditt personbästa. CLIMACHILL, WIND.RDY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt alla ansträngda muskler. Supernova, VRCT och Essentials är våra mest välkända kollektioner med jackor.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Som de äkta atleter vi är vet vi att detaljerna är avgörande, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, tävling eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. Visa din alldeles personliga stil med blå jackor för damer från adidas.