alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

bomullsbyxor dam

 
[92]
1 / 2
Sida:av 2

Bomullsbyxor för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som skriver reglerna för ditt liv – du. adidas bomullsbyxor är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är deras legendariska design. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra bomullsbyxor för damer kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – bomullsbyxor för damer från adidas

Våra bomullsbyxor är tillverkade av återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda våra hav. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med bomullsbyxorskollektioner som adidas by Stella McCartney, Y-3 och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Söker du efter funktionell design och funktion som du kan känna dig trygg med i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och kaxig image med sina varierande texturer och generösa draperingar. AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med bomullsbyxor inkluderar Must Haves, Asian Extension och Parley. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Vi har bomullsbyxor i vinrött, grått, grönt och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Oavsett om det gäller minimalistisk sportstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra precis det. Framtiden börjar nu. Välj våra bomullsbyxor för damer från adidas – nu är stunden inne.