alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

röd jacka dam

 
[6]

Röda jackor för damer

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Jackor från adidas passar perfekt och fungerar som ett obligatoriskt lagerplagg. Alla röda jackor för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – röda jackor för damer från adidas

Våra jackor innehåller även nylon, polyester och återvunnen polyester. Är hållbarhet viktigt för dig? Då tänker vi lika! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du deltar i sportaktiviteter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med jackor från märken som Athletics och Originals. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Våra kollektioner med jackor inkluderar Trefoil och VRCT.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna gör skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. Visa din alldeles individuella stil med röda jackor för damer från adidas.