alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svarta sandaler dam

 
[36]

Svarta sandaler för damer

adidas skokollektion för damer har skapats med en optimal kombination av komfort, funktion och stil. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Dina sandaler jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Med dessa svarta sandaler för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – svarta tofflor för damer från adidas

Läder, syntetläder och textil är tre av de material vi använder för att tillverka våra sandaler.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med sandalerskollektioner som Performance, adidas by Stella McCartney och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå.

Med teknologier såsom CLOUDFOAM är du rustad för varje situation. Du hittar sandaler i kollektionerna NMD, Trefoil och adilette. Vår NMD-kollektion kombinerar adidas historia med innovativ design. Oavsett om det är skor, kläder eller accessoarer – NMD representerar framtidens streetstil. Oberoende av om det är för sport eller fritid kan du alltid nå resultat tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid rätt: för bassäng eller strand. Skor från adidas är extremt allsidiga, det spelar inom roll om det gäller gata och väg. Framtiden börjar nu. Välj våra svarta sandaler för damer från adidas – nu är stunden inne.